Aanbieders reanimatiecursussen (gecertificeerd)

STICHTING REANIMATIEONDERWIJS.NL
De Stichting Reanimatieonderwijs.nl is opgericht door enthousiaste beroepsbeoefenaren in de acute zorg. In hun dagelijkse praktijk wordt nog vaak gezien dat er niet adequaat gehandeld wordt tijdens een hartstilstand. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de reanimatievaardigheden aan te leren is de Stichting Reanimatieonderwijs.nl opgericht. De Stichting is reanimatiepartner van de Hartstichting.
Voor meer informatie:  zie StichtingReanimatieonderwijs.nl
 

EHBO VERENIGING VREELAND
De vereniging is opgericht in oktober 1944 en is sinds 2 oktober 1959 aangesloten bij het landelijke Oranje Kruis. We zijn sinds 8 november 1960 lid van de koepelorganisatie Koninklijke Nederlandse EHBO vereniging (KNV-EHBO). Partner van de Nederlandse Hartstichting sinds 26 oktober 2016.
Voor meer informatie: zie EHBO Vreeland
 

EHBO VERENIGING MAARSSEN
De EHBO-vereniging Maarssen bestaat inmiddels al ruim 60 jaar en heeft ongeveer 100 leden. De vereniging is aangesloten bij het Oranje Kruis en is een Reanimatiepartner van de Hartstichting en de Nederlandse Reanimatieraad.
Voor meer informatie: zie EHBO Maarssen
 

CURSUSSEN HARTSTICHTING
De Hartstichting organiseert reanimatiecursussen op ruim 500 locaties in Nederland. Er is altijd wel een cursus bij u in de buurt.
Voor meer informatie: zie Hartstichting