Midzomerbijeenkomst 2019

Hartreanimatie Stichtse Vecht op de midzomerbijeenkomst van 11 juli 2019Donderdag 11 juli stond Hartreanimatie Stichtse Vecht op de Midzomerbijeenkomst van de gemeente met een stand. Velen kwamen daarop af met vragen, opmerkingen en steunbetuigingen. Verheugend was de belangstelling voor het volgen van reanimatiecursussen. We konden vele liefhebbers voor zo’n cursus verwijzen naar onze co√∂rdinator Alexandra van der Schaaf die een trainer voor ze gaat vinden, passend bij ieders wensen.
Zo weten we dat er in Loenersloot misschien wel twee groepen klaar staan om getraind te worden. Van de BHV’ers van de gemeente vernamen we dat aanmelding bij HartslagNu gebruikelijk is onder hen. Met de brandweer wisselden we ervaringen uit en kregen we de uitnodiging dit in de kazerne voort te zetten. Ook kwam uit die hoek het bericht dat de eerste Heart4All armbandjes waren uitgereikt na een reanimatie. Met dit armbandje dat door de RAVU wordt uitgereikt, is het mogelijk dat er contact komt tussen gereanimeerde (of familie ervan) en degenen die reanimeerden, als dit door beide partijen gewenst wordt.
Een prima middag dus, niet alleen voor Hartreanimatie Stichtse Vecht maar ook vele andere hulpverleners binnen de gemeente die meededen aan de Midzomerbijeenkomst die jaarlijks door de gemeente wordt georganiseerd. Het prima weer en de vele belangstellenden maakten het een waar festijn.