Herhalingscursus reanimatie AED bij wijkcentrum Breukelen Noord

In de afgelopen jaren heeft de Wijkcommissie Breukelen Noord AED-reanimatie cursussen georganiseerd. Op 29 februari 2020 geeft de Wijkcommissie een herhalingscursus in het wijkcentrum Over Noord, Vrijheidslaan 4 te Breukelen.

Ex-deelnemers, maar ook andere ge√Įnteresseerden, kunnen het reanimatiecertificaat verlengen door een korte herhalingscursus te doen van ca. 1 uur. Hierbij zal vooral praktisch geoefend worden en minder tijd aan de theorie besteed worden.

Wederom zal de heer Gerard van Leeuwenkamp, instructeur van Hartstichting Nederland met assistentie van Lyda Boekweit, deze cursussen verzorgen. Als u de cursus succesvol hebt afgerond, wordt uw certificaat verlengd.
U heeft keuze uit de volgende tijdsblokken (per tijdsblok kunnen 5 deelnemers meedoen):
· 09:00 -10:00 uur
· 10:15 -11:15 uur
· 11:30- 12:30 uur
· 13:00 -14:00 uur

De deelnamekosten bedragen slechts ‚ā¨ 15,– incl. koffie of thee en een verlengingscertificaat van de Hartstichting.
N.B. : De meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden de kosten in de aanvullende verzekering, dus u kunt uw kosten dan declareren!

U kunt zich voor deze herhalingscursus aanmelden door voor 10 februari 2020 een mail te sturen naar info@wijkbreukelennoord.nl, o.v.v. uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en welk tijdslot uw voorkeur heeft.
I.v.m. het beperkte aantal plaatsen, krijgen deelnemers die eerder bij de wijkcommissie een cursus gevolgd hebben, voorrang bij de inschrijving. Maar wel aanmelden voor 10 februari.